Galabal

Andere activiteiten

Wat door menig Vulcaan enkel kan bevestigd worden is dat het Vulcanis galabal een van de betere nachten van het jaar is. Dit jaar organiseren we uiteraard weer zo'n galabal waar een weekend recuperatietijd veel te weinig is. Traditiegetrouw zal het bestaan uit een heerlijk diner gevolgd door een spetterend bal om zoals ieder jaar af te sluiten in onze thuisbasis Café De Prof. Het bal zal dit jaar anders zijn dan anders, chiquer, beter, lekkerder, … Het wordt dan ook de generale repetitie voor ons 70 jarig jubileum!

Op 21 april wordt de prachtige Noorse Zeemanskerk HAVN Church omgetoverd tot een waanzinnige balzaal met een spectaculaire combinatie van inkleding, licht en geluid. Aan dit toonaangevend evenement gaat uiteraard een luxueus galadiner vooraf, waarvoor een aparte zaal wordt voorzien met een adembenemend decor, een live-band en een 3-gangendiner verzorgd door een klasse traiteur. Traditiegetrouw sluiten we af in onze thuisbasis Café de Prof.

Tickets zijn elke dag verkrijgbaar in Cafe de Prof, bij praesidiumleden en bij schachten. De voorverkoopmomenten op campus Groenenborger, campus Drie Eiken en de Stadscampus zullen zo snel mogelijk worden meegedeeld.

Prijzen

Voorverkoop leden/niet-leden = 12/14 euro
Aan de kassa leden/niet-leden = 14/16 euro
Diner (incl. aperitief, 3 glazen wijn en galabal) = 60 euro

Galabaldiner: Hier inschrijven!

Diner

Met dank aan SAILLART CATERING NV stellen we u volgende menu voor. Bij het voor- en hoofdgerecht kan u kiezen uit de twee opgegeven gerechten.

Verwelkoming

18u00 Verwelkoming met glaasje Cava

Voorgerecht

Vis: Tartaar van gemarineerde zalm met preidressing, sjalots, gemarineerde groenten & wasabimayo
Vlees: Carpaccio van Belgisch Witblauw met Parmezaanse snippers, pesto, notensla & een krokantje focaccia

Hoofdgerecht

Vis: Schelvishaasje met prei, curry, witte wijnsaus, wortelzalf & hertoginneaardappelen
Vlees: Barbarie eendeborst met portosaus, appelsienparten, princessenbonen & truffelaardappelen

Dessert

Tiramisu , speculooscrumbel met Gin & Hasseltse koffie gelei

Dixit,

Rik Berens

Email: praeses@vulcanis.be