Sport

Andere activiteiten

ASL-Competitie

Veldvoetbal

Ook dit jaar zijn we weer van de partij en wagen we ons aan de stevige voetbalpartijen! We hebben het jaar alvast goed ingezet met een eerste zege van onze overwinningsreeks. Zowel onze mannelijke als vrouwelijke atleten worden naar de overwinning gebruld door onze luidruchtige, vurige en vooral fantastische Vulcanisspionkop.

Wedstrijden worden gespeeld op felgroene kunstgrasmatten, namelijk de Wilrijkse Pleinen. De beste prestatie ooit geleverd was een finaleplaats, dit jaar hebben we honger naar meer!

Zaalvoetbal

Ook in de zaal zijn we al enkele jaren van de partij! Hier zorgen we steeds voor een aangename partij met de nadruk op mooi voetbal, een echte delicatesse voor voetballiefhebbers. Ook hier staat onze bekende supportersgroep weer voor ons klaar om er weer een fantastische en luidruchtige avond van te maken! Matchen worden gespeeld in den Agora van de stadscampus hou dus zeker onze facebookpagina in het oog!

Basketbal

Naast onze voetballers beschikken we ook over enkele waanzinnig grote, brede en hilarische tanken die onze eer verdedigen op het basketveld. Ze laten hun tegenstanders sterrekes zien en bezorgen ons steeds weer een heerlijke partij! Ook dit jaar maken we weer jacht op de felbegeerde beker. Matchen worden gespeeld in den Agora van de stadscampus hou dus zeker onze facebookpagina in het oog!

Volleybal

Afgelopen jaar lieten onze Vulcanen zien wat ze in hun mars hadden en werd de volleybalbeker eigendom van Vulcanis, weer een stukje bewijs dat we niet alleen presteren in de aula's, op de dansvloer of achter den toog. Ook dit jaar worden onze prijzenbeesten weer klaargestoomd om tijdens de tweede semester weer met deze fantastische prijs aan de haal te gaan. Matchen worden gespeeld in den Agora van de stadscampus hou dus zeker onze facebookpagina in het oog!

Ben je zelf een sporttalent en wil je deel uit maken van één van onze waanzinnige ploegen? Geef mij dan zo snel mogelijk een seintje want de plaatsen zijn beperkt. Dit geldt ook zeker voor de schaarse vrouwelijke sporters onder ons!

Of wil je gewoon mee deel uitmaken van de luidste en plezantste supportersgroep binnen het Antwerpse studentenleven? Hou dan zeker onze Vulcanis facebookpagina goed in het oog!

Dixit

Greg De Reys

E-mail: sport@vulcanis.be